Let op: U belegt buiten AFM-toezicht. Geen vergunning- en prospectusplicht voor deze activiteit.

FONDSEN

Fortus Vastgoedfondsen

FONDSEN

Fonds 1 - Fortus Finance verduurzamingsobligaties

Fortus, verduurzamingsfinanciering voor vastgoedondernemers

Vanuit de verduurzamingsobligaties zal Fortus Capital leningen verstrekken aan professionele vastgoedondernemers om hun vastgoed te verduurzamen.

U kunt in de verduurzamingsobligaties van Fortus Capital al beleggen vanaf een bedrag van € 5000,-
U ontvangt hiervoor een rendement van 7% op jaarbasis.

Door de duurzaamheid van de woning stijgt niet alleen de waarde ervan, maar ook de huurstroom, wat resulteert in een hogere waarde in verhuurde staat. Het verhuren in de vrije sector biedt vastgoedondernemers vrijheid, stabiliteit en vormt een veilige investering.

Dit wordt in de komende jaren nog belangrijker door de invoering van de Wet goed verhuurderschap en de Wet betaalbare middenhuur, die het verhuren volgens het WWS-stelsel verplicht maken.

Binnen dit stelsel worden punten toegekend op basis van het onder andere energielabel, waarbij een hoger label leidt tot meer punten, een hogere huurprijs en een snellere overgang naar de vrije sector.

Voor de financiering van woningportefeuilles speelt de verduurzaming ervan een steeds grotere rol. Over het algemeen geldt dat verduurzaamde woningen meer punten opleveren en lagere rentepercentages voor de hypotheken hiervan.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten...