INDIRECT INVESTEREN IN VASTGOED

Fortus Vastgoedfondsen

INDIRECT INVESTEREN IN VASTGOED

Overweegt u om te investeren in vastgoed, maar wilt u liever volledig ontzorgd worden? Dan is indirect investeren in vastgoed, via Fortus Vastgoedfondsen wellicht iets voor u. Bij indirect investeren in vastgoed wordt u geen volledig eigenaar van een object, maar investeert u bijvoorbeeld via een vastgoedfonds. Dit biedt talrijke voordelen voor u als particuliere belegger, zoals we hieronder zullen benoemen.
 
Een belangrijk voordeel van indirect investeren in vastgoed, zoals het ‘Fortus Finance Verduurzamingsfonds’, is dat u wel de lusten, maar niet de lasten heeft. U ontvangt elke maand uw rendement, zonder dat u al het werk hoeft te doen dat gepaard gaat met een directe investering in vastgoed. Dagelijkse taken zoals onderhoudsmeldingen van huurders, huurdersmutaties en communicatie met VvE’s worden namelijk volledig voor u uit handen genomen door het fonds. Daarnaast worden diverse risicofactoren voor u afgedekt, zoals leegstand of een mogelijke huurverlaging.
 
Een voordeel van indirect investeren via een het Fortus Finance Verduursamingsfonds is dat het product waarin het fonds investeert tastbaar is. Dit is uniek als beleggingsproduct. Hierdoor geeft het investeren in vastgoed een hoge mate van controle en daardoor ook veel rust. 
 
Indirect investeren in vastgoed heeft dus veel voordelen ten opzichte van direct investeren in vastgoed. Het is stabiel en u hoeft er weinig extra werk voor te doen. Indirect investeren in vastgoed is daarom ideaal voor beleggers die op zoek zijn naar passief inkomen, zonder de dagelijkse stress en verantwoordelijkheden die komen kijken bij een directe investering in vastgoed.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten...