FORTUS VASTGOEDFONDSEN

Fortus Vastgoedfondsen

FORTUS VASTGOEDFONDSEN

Wat is er nu fijner dan uw vermogen te beleggen bij een partij waar de passie voor vastgoed door het bloed stroomt? Een partij die al tienallen jaren ervaring heeft in het aankopen, beleggen en verhuren van vastgoed. Fortus Vastgoedfondsen is opgericht door drs. Esther Dekker, Edwin de Pijper en Olivier Karg en richt zich op het opzetten van vastgoedfondsen. 
 
Na jarenlang vastgoedbeheer en verhuur te hebben gedaan voor particuliere beleggers en vastgoed te hebben aangekocht voor deze doelgroep, sloegen zij de handen ineen en richtten hun eigen vastgoedontwikkelings- en investeringstak op: Cube Investment.
 
In slechts enkele jaren groeide Cube Investment uit tot een stabiele vastgoedinvesteringsmaatschappij die panden transformeert met een duidelijke visie: kwalitatieve woonruimte creëren met een ‘wow’-factor voor internationale studenten in stedelijke gebieden. Internationale studenten hebben immers een specifieke huisvestingsbehoefte omdat ze vaak voor een tijdelijke periode naar Nederland komen om een semester te volgen. In deze periode willen ze een aangename plek hebben om tijdelijk te verblijven, omdat hun hoofdverblijf in hun thuisland is. Als ze hun semester hebben afgerond, gaan ze vaak weer terug. 
 
Voor Cube Investment betekent kwalitatieve huisvesting een ruimte creëren die voelt als een thuis, een ruimte waar een huurder bij binnenkomst direct zijn schoenen wil uittrekken en op het bed wil ploffen. Een hotelgevoel creëren, waarbij luxe en comfort een belangrijke rol spelen. Diverse transformatieprojecten volgden om deze visie te verwezenlijken. Inmiddels heeft Cube Investment honderden studio’s in bezit die allemaal zijn getransformeerd naar luxe gemeubileerde accommodaties voor internationale studenten.
 
Tijdens dit proces hebben de vastgoedondernemers steeds beter inzicht gekregen in de waardevermeerdering van vastgoed. Ze hebben geleerd om de juiste kansen te identificeren, het vastgoed op de juiste manier te verwerven, te transformeren, te verduurzamen en op een goede manier vorm te geven. Deze waardevolle kennis is nu geïntegreerd in hun vastgoedfondsen.

Heeft u een vraag? Laat het ons weten...