Fortus

010 - 499 48 66


Lenen

Op zoek naar bridge financiering voor dat ene bijzondere vastgoedproject? Dan zit u bij Fortus helemaal goed! Fortus onderscheidt zich van andere financiers omdat wij  vastgoedprojecten tot 100% financieren. 

Vastgoed is onze passie en expertise. Dankzij onze eigen ontwikkelde en getransformeerde vastgoedportefeuille weten we precies welke uitdagingen u tegenkomt bij het ontwikkelen van winstgevende projecten. Timing, planning en die onvermijdelijke obstakels? Been there, done that.

Onze scherpe blik helpt ons kansen te spotten die anderen missen. We vallen voor die unieke projecten die alleen de echte vastgoedkenners weten te waarderen. Die projecten die een vastgoedhart sneller laten kloppen, daar zetten we graag onze tanden in.

We financieren unieke vastgoedprojecten die door onze Fortus Scorekaart komen. Met onze vlotte en professionele aanpak zorgen we ervoor dat elk project dat we aanpakken, synoniem staat voor kwaliteit, duurzaamheid en potentieel. 

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Vul dan onderstaand formulier in en vraag naar de voorwaarden.

” Wij vallen voor die unieke projecten die alleen de echte vastgoedkenners weten te waarderen”

Bridge financieringen

Werkwijze

Bij Fortus houden we van een duidelijke, soepele werkwijze met de beste service. Daarom worden alle aanvragen door ons beoordeeld met een duidelijk proces. 

Heeft uw interesse in een lening bij Fortus? Dan kunt u via onderstaand formulier uw leningaanvraag indienen

Uw lening aanvraag wordt wordt beoordeeld door de onze krediet afdeling. U krijgt binnen 5 werkdagen hiervan bericht. 

Indien uw aanvraag voldoet aan onze criteria, ontvangt u van ons een stukkenlijst voor de eerste onderzoeksfase. Deze beoordeling wordt uitgevoerd in samenwerking met onze externe auditor IBD Nederland. De kosten bedragen €495,- vrij van BTW. Wordt uw dossier positief beoordeeld? Dan brengen wij deze kosten in mindering op de te betalen fee. 

Na het beoordelen van de eerste aangeleverde stukken wordt er definitief besloten of uw aanvraag verder in behandeling wordt genomen. Voor het behandelen van uw aanvraag wordt door onze auditor partner een fee van 1,5% gerekend, die wordt berekend op basis van het totale bedrag van de aanvraag. 

Heeft u van ons een “GO” ontvangen? Dan ontvangt u de stukkenlijst voor de tweede fase van de screening. Tijdens deze fase wordt uw leningaanvraag op een dieper niveau beoordeeld.

U ontvangt van ons de termsheet met daarin de belangrijkste voorwaarden en condities voor het afsluiten van de lening

Bent u akkoord met de termsheet? Dan ontvangt u van ons de officiele offerte ter ondertekening.

Tot slot wordt alles officieel bij de notaris vastgelegd. 

Formulier leningaanvraag