Fortus

010 - 499 48 66


Media

Podcast

Met meer dan unieke 200.000 unieke downloads is Esther de gastvrouw van de meest succesvolle vastgoedpodcast in Nederland. Wekelijks neemt zij haar luisteraars mee in de wereld van vastgoed. In elke aflevering deelt zij haar kennis en ervaring, of interviewt ze experts op het gebied van vastgoed.

In de media

Regelmatig verschijnen en artikelen en interviews waar Esther aan meewerkt in de media. 

Jaaropening Sociëteit Vastgoed 2024

januari 2024

Tijdens de jaaropening van Sociteit Vastgoed 2024 werd Esther geïnterviewd over haar visie op de markt voor particuliere vastgoedbeleggers. 

The city that declared all-out war on landlords – and what happened next

Interview The Telegraph (UK) oktober 2023

Esther Dekker, 38, is a property investor and a managing agent who works on behalf of other investors. I was told to speak to her because she was one of the rare women in the sector who refuses to mince her words.

Gestegen rente leidt tot schifting onder particuliere beleggers: ‘Cash is king’

Interview Vastgoedmarkt februari 2024

Veel hoog gefinancierde beleggers met weinig eigen vermogen wachten een nieuw rentevoorstel van hun geldverstrekker niet meer af en ponden uit.

Dit zegt de Rotterdamse vastgoedprofessional Esther Dekker in gesprek met Vastgoedmarkt. Dekker beheert zo’n 1.100 particuliere huurwoningen in de regio Rijnmond en heeft zelf 116 woningen in de portefeuille.

Vastgoedfabriek Netwerkborrel juni 2023

Juni 2023

In juni 2023 gaf Fortus als onderdeel van de vastgoedfabriek een vastgoedborrel waarbij we ons eerste fonds hebben gelanceerd